Route – Dienstapotheek Utrecht – Utrecht

Dienstapotheek Utrecht

Burgemeester Fockema Andreaelaan 60 3582KT Utrecht Tel:(030) 214 45 83 Fax:(030) 251 10 24

Route

Dienstapotheek Utrecht is gevestigd onder één dak met Huisartsenpost Stad Utrecht en de Spoedeisende Hulp in het SPOEDZORGCENTRUM op het terrein van het Diakonessenhuis in Utrecht (ingang aan de Burg. Fockema Andreaelaan 60).

Dienstapotheek Utrecht
Burg. Fockema Andreaelaan 60

3582 KT Utrecht
T: (030) 214 45 83
F: (030) 251 10 24

Route

Met de auto

Utrecht centrum: neem de Catharijnesingel en vervolgens de Venuslaan die weer overgaat in de Rubenslaan. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. Dienstapotheek Utrecht is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

Vanaf Waterlinieweg, zuidelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf, bij het tweede stoplicht slaat u weer linksaf. Ga bij het stoplichten rechtdoor de Rubenslaan op en sla bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. Dienstapotheek Utrecht is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

Vanaf Waterlinieweg, noordelijke richting: neem afslag Stadion Galgenwaard. Onderaan de afslag gaat u bij het stoplicht rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor, de Rubenslaan op. Op de Rubenslaan gaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf, de Burgemeester Fockema Andreaelaan in. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang van het Spoedzorgcentrum aan uw rechterhand. Dienstapotheek Utrecht is gevestigd in het Spoedzorgcentrum.

Parkeren: aan het parkeren zijn kosten verbonden.

 

Met het openbaar vervoer

Dienstapotheek Utrecht is goed bereikbaar per bus. Bel voor de actuele reistijden 0900 – 92 92 (€ 0,70/min) of kijk op www.9292.nl >.